Valikko Sulje

Ulkoporealtaan valinta

Ulkoporeallas on mitä mainioin lisäys kotiin tai mökille! Sen avulla kotiin saa todellisen hyvän olon keitaan, jonne kaikki haluavat ja jossa kaikki varmasti myös viihtyvät. Ennen oman ulkoporealtaan ostamista on kuitenkin hyvä pohtia muutama asia läpi. Tämän tekstin luettuasi toivomme, että sinulle on kirkkaampi käsitys siitä minkälaisen ulkoporealtaan juuri sinä haluat omalle pihallesi!

Henkilömäärä

Mieti kuinka monen henkilön ulkoporealtaan haluat. Henkilömäärää miettiessä on hyvä ottaa huomioon myös esimerkiksi ystävät. Ystävien kanssa on mukavampi viettää aikaa, jos hekin pääsevät kylpemään mukaan! Altaissamme ystävät onkin otettu huomioon jo valmiiksi, sillä pienimpäänkin altaaseemme mahtuu jopa 5 henkeä! Mallistomme kattaa 5–8 hengen altaat.

Ulkoporealtaan mitat

Altaan mitat nimittäin asettavat useassa tapauksessa rajoitteita, minkä ulkoporealtaan loppujen lopuksi saa mahtumaan sille varatulle paikalle. Mitatkaa ulkoporeallaspaikkanne huolella ja ottakaa mittauksessa huomioon myös mahdollisen kansimekanismin vaatima tila! Ei ole ollenkaan kehnompi idea ottaa mittaa mukaan, kun tulet katsomaan ulkoporeallasta!

Laatu

Svenska Bad ja Nordpool -ulkoporealtaat ovat pohjoismaiden myydyimmät ulkoporealtaat ja niitä on myyty jo vuodesta 1995 lähtien. Altaiden tekniikka on maailman johtavalta ulkoporealtaiden komponenttien valmistajalta Geckolta. Kyseessä ei ole siis mikään uusi ulkoporeallasmerkki, vaan pitkään alalla toiminut ja laadukkaaksi todettu. Voit siis huoletta nauttia ulkoporealtaistamme säässä kun säässä!

Makuupaikkojen määrä

Makuupaikat ovat mahtavia! Tästä johtuen mallistossamme on jopa 8 allasta, missä on 2 makuupaikkaa. Useassa makuupaikassa on myös huomioitu supersuosittu ja pidetty jalkahieronta. Ymmärrämme myös, jos makuupaikka ei ole sinulle niin tärkeä asia. Laajan mallistomme ansiosta meiltä löytyy myös useita vaihtoehtoja ilman makuupaikkaa tai vain yhdellä makuupaikalla. Päätä vain kuinka monta makuupaikkaa haluat ja ota yhteyttä. Meiltä löytyy allas juuri sinulle!

Selvitä myös, että teillä on riittävät sähkövaatimukset

Suosittelemme kytkemään kaikki Nordpoolin altaat 3x16A sähköliitäntään 30mA vikavirtasuojan taakse, jotta allas voi lämmittää itseään samaan aikaan, kun nautitte laadukkaasta vesihieronnasta. Altaat on myös mahdollista kytkeä 1x16A, mutta tällöin virta ei riitä pitämään lämmitintä, sekä pumppuja päällä samanaikaisesti. Ulkoporealtaan sähkönkytkennän saa tehdä vain valtuutettu sähkömies.