Valikko Sulje

Ulkoporealtaan tekniikka

TEKNISIÄ RATKAISUJA, PUTKILIITOKSIA JA PUMPPUJA ei tee mieli pohtia, kun nauttii ulkoporealtaastaan. Tiedämme kuinka tärkeitä erilaiset ratkaisut ja tekniset vaatimukset ovat, jotta saat kylvystäsi 100 % nautintoa ja 0 % huolta. Siksi olemme pohtineet nämä asiat puolestasi jo porealtaitaiden suunnitteluvaiheessa.  Sinun tarvitsee vain muistaa nostaa kansi ennen kuin pulahdat altaaseen ja nauttia!

Jos tekniikka kuitenkin kiinnostaa sinua ja haluat tietää enemmän

Suunnittelemme ja valmistamme ulkoporealtaat erityisesti kylmää pohjoismaista ilmastoamme varten. Siksi meillä on ainutlaatuinen ja perusteellinen tietämys tarvittavista materiaaleista, tekniikasta ja rakenteesta. Työskentelemme joka päivä määrätietoisesti tuotteidemme suunnittelun, ergonomian ja ympäristöystävällisyyden parantamiseksi

  • Kaikki istuma- ja makuupaikat ovat ergonomisesti suunniteltuja, jotta kehosi voi saavuttaa täydellisen rentoutumisen tilan.
  • Kylpytila on erittäin syvä – ehkä jopa markkinoiden syvin.
  • Ulkoporealtaan on oltava helppohoitoinen ja käytössä huoleton. Siksi altaissamme on UV-puhdistus, joka minimoi hoidon tarpeen.
  • Kaikki porealtaamme rakennetaan vankkaan alumiinirunkoon. Luja rakenne säilyttää muodon ja pidentää altaasi käyttöikää.
  • Svenska Bad -altaat on eristetty tarkasti ajatellen pohjoismaista ilmastoamme ja energiansäästöä, sillä haluamme huolehtia ympäristöstämme.
  • Kaikki Svenska Bad porealtaat ovat kauttaaltaan vaahtoeristettyjä, sillä testiemme mukaan pitkälle kehitetty täyseristystekniikka on kaikkein energiatehokkain. Nordpool-malliston altaat ovat eristetty 3-kerros eristyksellä. Sarek ja Abisko 2-kerros eristyksellä.
  • Täysvaahtoeristys tarkoittaa, että – Altaan 3 sivua on täytetty eristysvaahdolla – Altaat ovat eristettyjä pohjasta yläreunaan asti – Koneistotilan huoltoluukussa on 3-kerroseriste.
  • Pohjalevymme ovat erikoisvahvisteisia ja niissä on kaksin kertainen eristys. Myös tämä tarkoittaa luonnollisesti pienempiä käyttökustannuksia.
  • Pumppumme ovat erityisen energiatehokkaita Eco-boostpumppuja, joiden valmistaja on Gecko. Lisäksi ne ovat erittäin hiljaisia. Eihän kukaan halua kuulla häiritseviä ääniä kylvyssä.
  • Kaikki altaat on varustettu erillisellä kiertopumpulla, mikä parantaa entisestään käyttövarmuutta.
Svenska Bad ulkoporealtaan eristys ja tekniikka

Svenska Bad -täyseristys.

Ergonominen muotoilu.

Nordpool-ulkoporeallas-vaalea allaskuori ja tumma ulkopanelointi-talvi

Visuaalinen näyttävyys.