Valikko Sulje

Ulkoporealtaan ja -kannen puhdistus

Ulkoporealtaan sisäpintojen puhdistus kannattaa aina ajoittaa veden vaihdon yhteyteen, koska allasveteen päätyvät pienetkin pesuainejäämät voivat saada allasveden vaahtoamaan. Pesuainejäämiä ei saa pois allasvedestä muuten kuin vaihtamalla vesi. Suosittelemme, että otat tavaksi pestä ulkoporealtaan kauttaaltaan aina veden vaihton yhteydessä. Käytä altaan pesuun hankaamattomia materiaaleja!

Kannen pesu

Kannen voi pestää siihen tarkoitetulla kannen pesuaineella. Suihkuta ja levitä pesuainetta kannelle, anna vaikuttaa ja huuhdo runsaalla vedellä pois. Kannen säännöllinen pesu auttaa pintoja pysymään hyvässä kunnossa pitkään.

Kannen pesu hoitoaineella

Ulkoporealtaan pintojen pesu

Ulkoporealtaan ulkopinnoille suosittelemme SpaLine Outside Clean -ulkopintojen pesuainetta, joka irroittaa lian tehokkaasti. Outside Clean on ammattimainen pesuaine, joka on suunniteltu erityisesti uloporealtaan ulkopintojen pesuun.

Sisäpinnoille suosittelemme SpaLine Citrus Cleaner -pesuainetta, joka on suunniteltu erityisesti ulkoporealtaan vinyyli ja muovipinnoille.Muista huuhtoa runsaalla vedellä pesuaineet pois altaasta. Erityisesti sisäpintojen pesuun käytetyt pesuaineet on tärkeä saada pois altaasta, jotta uusi vesi ei vaahtoa.