Valikko Sulje

Suolapuhdistusjärjestelmä

Suolapuhdistusjärjestelmä tekee allasvedestä puhtaan ja kirstallin kirkkaan

Suolapuhdistusjärjestelmän avulla kristallin kirkas allasvesi ja kylpeminen on nautinnollista. Puhdas vesi on turvallista kaikille kylpijöille, ja samalla myös allas varusteineen nauttii pitkästä elinkaaresta. Jotta voit keskittyä vesihieronnasta nauttimiseen, on vedenhoitoon ja puhtaana pitämiseen automaattisia järjestelmiä. Maailman suurimman valmistajan, Geckon in.clear-bromisuolajärjestelmä tekee veden puhdistamisesta helppoa. Järjestelmä yhdistää teknologian ja luontaisen bromin ainutlaatuisella tavalla.

Miksi in.clear- bromisuolajärjestelmä?

Ympäristöystävällinen suolapuhdistusjärjestelmä, joka pitää allasveden automaattisesti puhtaana ja on jatkuvatoiminteinen. Suola muuntuu automaattisesti suolapuhdistusjärjestelmässä bromiksi, joka tehoaa epäpuhtauksiin. Tuloksena on kirkas, puhdas ja pehmeä vesi.

Miten in.clear suolapuhdistusjärjestelmä toimii?

Kun natriumbromidia (kuten BromiCharge suolaa) lisätään veteen, se erottuu natriumioneiksi ja bromidi-ioneiksi. Kun vesi kulkee in.clear-laitteen läpi pienjännitelähde syöttää virtaa muuttaen elektrolyyttisesti bromidi-ionit bromiksi. Bromi tuhoaa bakteerit ja levät, ja sitten vapauttaa bromidi-ionit takaisin veteen jatkuvaa käyttöä varten. Tärkeää: valitse aina paneelista kylpijämäärä ja järjestelmä tuottaa bromia oikean verran.

Miten in.clear-suolapuhdistusjärjestelmää käytetään?

  • Lisää natriumbromidi (suola) allasveteen, aseta paneelista käyttöä vastaava klooritaso ja järjestelmä muuttaa suolan bromiksi, joka tehoaa epäpuhtauksiin
  • Ei tarvetta lisätä kylpykertojen välissä tai muutoin kemikaaleja altaaseen

In.clear-bromisuolajärjestelmän edut:

  • Helppokäyttöinen, enemmän aikaa nauttia kylvyistä
  • Tuhoaa veden epäpuhtauksia: vesibakteereja, levää ja kylpijöiden aiheuttamia orgaanisia jäämiä (öljy, hiki, kuolleet ihosolut)
  • Käy herkkäihoisille, ei ärsytä ihoa tai silmiä
  • Ei kloorin haljua, ei tarvetta lisätä kemikaaleja, klooria tai bromia
  • Vähentää altaan huoltotarvetta, suojaa altaan ja varusteiden pitkää elinkaarta
  • Voidaan asentaa uutteen tai olemassa olevaan altaaseen